2013. március 9., szombat

Nemértem.

Manók!
Mit rontottam el? Fogynak az oldalmegjelenítések,kevesebb véleményt kapok. Kérlek írjátok le,ha valami nem tetszik. Ha az a baj,hogy nem boldog részek vannak,akkor nincs értelme folytatnom,mert Én nem így terveztem.
Nagyonszeretlektiteket.<3

6 megjegyzés:

  1. Ne hagyd abba! Nekem nagyon tetszik.<3

    VálaszTörlés
  2. nehogy abbahagyd :) az eletem ugyan ilyen belulrol mint Hope elete.imadommmmmm

    VálaszTörlés
  3. Één nagyon imádom a blogod. És örülök hogy nem tömeggyártmány. Végre valami új..Ma este szerintem még befejezem..Csak egy baj van..Nem fér rá az összes a telómra.:DD De nagyon jóó a blogod. Semmit nem rontottál el.. Engem az se zavar hogy nem boldog. Légyszi ne hagyd abba. Sok sikert a továbbiakhoz.:))
    Csilla

    VálaszTörlés
  4. Nehogy abbahagyd!!! Nagyon tetszik:)) Különleges a történet, és depis:)) de ez így tökéletes :))

    VálaszTörlés
  5. Nehogy abba hagyd ez a kedvenc blogom!És mindig mikor csak időm van azzal kezdem hogy ezt az oldalt megnézem van-e új rész.Imádom.Úgy hogy fel a fejjel és írd tovább.Nekem tetszik hogy szomorkás hisz mennél szomorúbb annál nagyobb öröm lesz a vége.Úgy hogy ne búslakodj hanem siess a kövivel mert én nagyon várom!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Kivételesen a nagymamanal voltamm azert nem tudtam olvasni de nekem tenyleg nagyon tetszik ez a blog es amit csinalsz ....egyszeruen imadom es minden egyes este itt vagyok;))

    VálaszTörlés